Nieuws

Mail & Win: TomTom Rider 400

Snel even een route uitzetten voor een uurtje lekker stuurwerk rond huis, of toch een week lang de Alpen doorkruisen en daarbij alle beroemde bergpassen van je ‘bucket list’ af rijden? In beide gevallen – en alles daar tussenin – zit je met de afgelopen voorjaar gepresenteerde nieuwe TomTom Rider 400 helemaal goed. Dit nieuwe generatie navigatiesysteem is volledig op de motorrijder gericht en combineert een volledig interactief touchscreen (vergelijkbaar met dat van een smartphone) met praktische en bovenal leuke features, zoals bijvoorbeeld het rijden van kronkel- en/of heuvelachtige routes. Zelf routes uitzetten, inladen en narijden (startpunt in het apparaat zelf te bepalen) kan uiteraard ook, en wil je alleen even een leuk tripje rond huis rijden, dan zet je met de rondrit planner snel en simpel op het apparaat zelf een onderhoudende route uit. En uniek, dankzij de draaibare houder kun je het apparaat zowel verticaal (portrait) als horizontaal (landscape) gebruiken.
De TomTom Rider 400 met kaartmateriaal van 45 landen (levenslange gratis kaartupdates) wordt standaard geleverd met een speciale motorhouder en accukabel, RAM Mount en USB-kabel, de prijs bedraagt € 399,95. Wellicht echter zijn de goden je zo aan het eind van het jaar extra gunstig gezind en kom je nog goedkoper aan een hagelnieuwe Rider 400, wij geven er namelijk eentje weg. Stuur voor woensdag 13 januari aanstaande een mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. TomTom Rider 400) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar, die het navigatiesysteem persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de drie winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 22 met als inzet een waterdichte TRV/MotoPlus rugzak (t.w.v. € 52,95):
– Benni Kniest uit Zwolle
– Tim van Putten uit Maarssen
– Robert Lankreijer uit Almere

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws