Nieuws

Mail & Win: S100 Witte Kettingspray

Sinds de oprichting in 1975 heeft het Duitse familiebedrijf Dr. O.K. Wack Chemie zich opgewerkt tot marktleider in onderhoudsproducten voor motorfietsen. Dr. Wack Chemie is bedrijf achter S100, het premium merk in motorfiets reinigings- en onderhoudsmiddelen (o.a. roestverwijderaar en -beschermer, glanswax spray, krasverwijderaar en legio reinigingsmiddelen voor zowel motor als kleding) dat onder veel motorrijders zo geliefd is. Eén van de absolute favorieten is de witte kettingspray, in 2010 nog testwinnaar in een uitgebreide vergelijkingstest met elf kettingsprays. Deze is er in 400 ml, maar ook in een uiterst handzame 75 ml uitvoering, die bovendien navulbaar is.
Ideaal om mee te nemen op kortere of langere motortrips en verkrijgbaar voor € 5,25 (400 ml € 16,00). Je kunt ook een stukje goedkoper in het bezit van dit praktische kleinood komen, van S100 (www.s1000.nl) mogen we namelijk vijf busjes witte kettingspray weggeven aan onze lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen, dan is het enige wat je hoeft te doen voor woensdag 26 augustus een mail sturen met je naam en adresgegevens (o.v.v. S100 Kettingspray) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de spray t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de drie winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet het kinderboek ‘Hoe bouw ik een motorfiets?’ (€ 14,95):
– E. Moreu uit Assen
– Pim Veldt uit Uitgeest
– Manja Voogd uit Drunen

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws