Nieuws

Mail & Win: S100 Helm- en vizierreiniger

Wederkerend klusje, na een fijn dagje rijden je helm en vizier weer schoonmaken. Dode insecten midden in het blikveld rijdt immers niet bepaald ontspannen. Gaat prima met lauw water wanneer je dat direct na het tochtje doet, maar dat schiet er in veel gevallen nogal eens bij in. Eenmaal ingedroogd laten de resten zich heel wat minder makkelijk verwijderen, tenzij je daarvoor een speciaal middeltje in huis hebt. Zoals deze helm- en vizierreiniger set van S100 voor een kras- en streeploze reiniging. Kwestie van inspuiten, klein minuutje laten inwerken, uitwrijven en je helm blinkt weer als nieuw.
Praktische set, waarmee niet alleen helm, maar bijvoorbeeld ook ruitje en spiegels gereinigd kunnen worden. De set, bestaande uit een 100 ml flacon met reinigingsmiddel en een microvezeldoek, ligt in de winkel voor € 10,25. Van S100 Nederland mogen we vier helm- en vizierreiniger sets weggeven, het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor woensdag 21 oktober een mail sturen met je naam en adresgegevens (o.v.v. S100 Helm- en vizierreiniger) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vier winnaars, die de sets t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de vijf winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een Yamaha Factory Racing Cap van Rossi of Lorenzo (t.w.v. 30,00):
– Hans Vennix uit Middelbeers
– Michel Regeer uit Bergschenhoek
– B. Jacobs uit Westervoort
– Frans de Kruijf uit Diessen
– Patrick Snikkers uit Oostvoorne

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws