Nieuws

Mail & Win: Rossi of Lorenzo cap

Het Yamaha-duo Rossi/Lorenzo is populairder dan ooit, niet verwonderlijk, want het moet wel heel raar lopen of één van de twee herovert de MotoGP-titel niet. En waar het ‘win on Sunday, sell on Monday’-principe wat betreft motorverkopen niet echt meer opgaat, floreert het wel degelijk wat betreft de verkoop van merchandise. En op dat vlak komen Rossi- en Lorenzo-fans prima aan hun trekken, want Yamaha heeft een uitgebreide Riders Collection van haar beide protegés. Deze omvat onder meer T-shirts, caps, vesten, polo’s, hoody’s, sleutelhangers, sticker, koffiemokken, buffs en iPhone-covers, voor elk wat wils kortom.
Uiteraard allemaal voorzien van een zowel rijders- als het Yamaha Facotry Racing-logo, zo ook deze caps, die zelfs met een geborduurd 3D-logo aan de voorzijde kunnen pronken. De caps met verstelbare klittenbandsluiting kosten € 30,00, maar je kunt er ook een stukje goedkoper aankomen. Van Yamaha Motor Nederland mogen we er namelijk vijf weggeven, het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor woensdag 7 oktober een mail sturen met je naam en adresgegevens (o.v.v. Yamaha Factory Racing Cap) naar prijsvraag@motoplus.nl. Vergeet er ook niet bij te melden of je een cap van Rossi of Lorenzo wilt hebben. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de caps t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de vijf winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (7 t/m 11 oktober Jaarbeurs Utrecht):
– Marcel Leeuwerink uit Vijfhuizen
– Dirk & Jannie de Groot uit Alkmaar
– Erik Lotgerink uit Maasbree
– Henk Teunissen uit Haarlem
– J.H. de Groot uit Alkmaar

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws