Nieuws

Mail & Win: motorreisromans van Daniëlle Boelens

Misschien zegt de naam je niets, maar als fervent MotoPlus-lezer ben je zeer waarschijnlijk al in aanraking geweest met de schrijfsels van Daniëlle Boelens (1969). Zij is namelijk de auteur achter de ‘The Riding Reporters’-reisartikelen die afgelopen jaar in MotoPlus (uitgave 15 t/m 18) zijn gepubliceerd. Boelens heeft echter nog veel meer wapenfeiten op haar naam staan, waaronder deze twee reisromans genaamd ‘Lingerie en Motorleer’ en de opvolger ‘Route 8’. Beide romans nemen je mee op een (motor)reis door de natuur, cultuur en geschiedenis van Zuid-Amerika en hoewel fictief, zijn beide boekwerken ook licht autobiografisch. Naast auteur is fervent motorrijdster Boelens namelijk vooral een avonturier, die sinds 1989 alle uithoeken van de wereld per motor verkent.

Twee heerlijke romans kortom voor de komende, lange zomeravonden. Beide liggen in de boekhandel voor € 19,95 (ook verkrijgbaar via www.danielleboelens.nl), maar je kunt er ook goedkoper aan komen. Van de auteur Daniëlle Boelens mogen we namelijk een lezer verblijden met beide titels. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 4 mei aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Motorreisromans Daniëlle Boelens) sturen naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar, die de set persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de vijf winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 6-2016 met als inzet twee toegangskaarten voor het WK Superbike in Assen:
– Ramona Hermans uit Volkel
– Arjen de Vries uit Heerenveen
– Mientje Lok uit Meppel
– Jan Scholten uit Aalten
– Daniëlle Boekholt uit Hoogezand

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws