Mail en win!

Mail & win: Light Wool Sweater van Halvarssons

Goede onderkleding behoort bij iedere motorrijder tot de basisuitrusting. Want alleen met de juiste kleding zorg je ervoor dat je je lijf lekker warm houdt. Zoals met deze Light Wool Sweater van Halvarssons. Een heerlijke trui die gemaakt is van merinowol. De vezels van deze wolsoort zijn extreem fijn, voelen enorm zacht aan en vormen een isolerende luchtlaag op de huid.

Daarnaast kan merinowol tot een derde van het eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat het vochtig aanvoelt. Daarbovenop is de trui van Harlvassons ook nog eens voorzien van het temperatuurregulerende Outlast. Dit materiaal slaat warmte op in paraffinemoleculen en geeft die weer af aan het lichaam als dat nodig is. In feite helpt de trui je dus warm te blijven als het koud is. En omgekeerd! Want als het warm is, koelt hij je juist af.

Ook niet onbelangrijk: merinowol is zelfreinigend en breekt geurvormende bacteriën af. Ideaal. Wat helemaal mooi is, is dat jij deze trui kunt winnen. Wat je moet doen om hier kans op te maken? Simpel. Stuur vóór 10 maart 2021 een e-mail naar prijsvraag@motoplus. nl (o.v.v. Halvarssons) met daarin je naam, adres, woonplaats en de maat (XS-3XL) waarin je de set wenst te ontvangen. Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.