Nieuws

Mail & Win: Kaarten WK Superbike Assen

Op 19 april aanstaande is het weer zover, dan strijkt het WK Superbike weer neer op de Drentse hei. En dat wordt een bijzondere wedstrijd, want voor het eerst sinds het vertrek van Jeffrey de Vries eind 1993 kent het WK Superbike met regerend supersport wereldkampioen Michael van der Mark eindelijk weer een vaste Nederlandse starter. Voor Van der Mark belooft het in ieder geval een bijzondere wedstrijd te worden, afgelopen jaar won hij er voor het eerst een race op WK-niveau, een huzarenstukje dat hij met de Ten Kate Fireblade SP dit jaar zomaar eens zou kunnen herhalen.
En daar wil je dit jaar als echte racefan bij zijn. Alleen al omdat het toch al toegankelijke WK Superbike, dit jaar in Assen een nog meer open karakter krijgt. Zo is er onder meer een permanente fanzone gecreëerd, geldig voor alle toegangsbewijzen, met merchandise, simulatoren en racegames, en waar ook alle drie de dagen interviews met rijders en handtekeningensessies zullen plaatsvinden.
Een passepartout, dat toegang geeft tot alle drie de dagen inclusief toegang tot het paddock, kost slechts € 75,00 (gewone tickets voor de race zondag € 49,00, jeugd t/m 15 jaar gratis). Veel betaalbaarder wordt top motorsport op Europees (Superstock) en mondiaal niveau niet. Tenzij je meedoet aan deze Mail & Win-actie, want van het TT Circuit Assen mogen wij vijf keer twee passepartouts weggeven. Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan voor woensdag 8 april aanstaande een mail met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl, o.v.v. WK Superbike Assen. Uit alle inzenders trekken wij tien winnaars, die de kaarten t.z.t. persoonlijk thuis gestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaar van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet het uiterst exclusieve Movistar Yamaha Factory Racing boek:
– Jakob van Dijk uit Amsterdam

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws