Nieuws

Mail & Win: Kaarten Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De zomervakantie mag dan pas koud afgelopen zijn, toch is nu de tijd al gekomen om je eens goed te verdiepen over de plannen voor volgend jaar. Een uitstekende leidraad daarbij kan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn, die dit jaar plaatsvindt van 7 tot en met 11 oktober. En met ‘La Douce France’ als thema komt de geur van croissants en versgebakken baguettes, evenals de rustgevende klanken van Franse chansons je tegemoet. De perfecte ambiance om te proeven van echte Franse delicatessen, maar vooral natuurlijk om alvast je licht op te steken voor die ideale vakantiebestemming voor volgend jaar. Op de beursvloer vind je daarbij niet alleen informatie over (droom)bestemmingen, maar ook over de nieuwste modellen caravans, campers en tenten, evenals de laatste snufjes op kampeergebied. Daarnaast kun je ook nog workshops volgen in het kampeertheater.
Heerlijk om alvast weer in de vakantiestemming te komen! De Kampeer & Caravan Jaarbeurs (www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl) vindt als vanouds plaats in de Jaarbeurs te Utrecht en de entree bedraagt € 12,50. Het kan echter ook goedkoper . Van de organisatie mogen we namelijk vijf keer twee entreekaarten weggeven, het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is voor woensdag 23 september een mail sturen met je naam en adresgegevens (o.v.v. Kampeer & Caravan Jaarbeurs) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de kaarten t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de tien winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee kaarten voor het race-evenement Superbikes at Sea:
– Menno van der Hoek uit Geldrop
– Hugo den Ouden uit Rhoon
– Chris Mostert uit Leerdam
– J.M. Krul uit Werkendam
– Kelly Leenders uit Delft
– Johan Lemmens uit Someren
– Margot Knapen uit Hoogland
– J. van Aalst uit Dordrecht
– Jan de Leeuw uit Medemblik
– A.C. de Gans uit Sommelsdijk

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws