Nieuws

Mail & Win: Kaarten 86e TT Assen

Op zondag 26 juni aanstaande vindt op het TT Circuit van Assen weer de Dutch TT plaats. Een unieke dit keer, want voor het eerst in de historie wordt deze, de 86e (!) editie alweer, op zondag verreden, terwijl de kwalificaties nu op zaterdag plaatsvinden. En het belooft weer een mooie strijd te worden. In Assen, het favoriete circuit van veel MotoGP-coureurs waaronder publiekslieveling Valentino Rossi, weten de rijders doorgaans het beste in zichzelf boven te halen met schitterende gevechten (kan iemand zich het akkefietje tussen Rossi en Marquez afgelopen jaar nog herinneren?) als gevolg. En waar Honda en Yamaha de laatste jaren vooral onderling aan het stuivertje wisselen waren, hebben Ducati en Suzuki zich dit seizoen ook nadrukkelijk aan de kop van het veld gemeld. Naast de MotoGP, kijkt de Nederlandse motorsportliefhebber natuurlijk ook reikhalzend uit naar de Moto3. KTM-fabriekscoureur Bo Bendsneyder heeft zijn draai in de GP’s nog niet helemaal gevonden, tijdens zijn thuiswedstrijd voor eigen publiek zal de 17-jarige Rotterdammer er echter alles aan gelegen zijn om te vlammen.
Kaarten voor de wedstrijddag van ’s werelds oudste Grand Prix op de 2016-kalender kosten € 44,00 (passe-partout voor drie dagen € 72,00). Van het TT Circuit (www.ttcircuit.com) echter mogen we twee kaarten aan tien van onze lezers weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, stuur voor woensdag 15 juni aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. TT Assen 2016) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij dan tien winnaars, die de digitale kaarten per mail opgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 9-2016 met als inzet een officiële Yamaha Word Superbike-cap:
– Mark Deijkers uit Breda
– Clemar Klomberg uit Lichtenvoorde
– Tim van Putten uit Maarssen
– Janus Jager uit Kesteren

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws