Nieuws

Mail & Win: JH Sports Earpads

Het is nog altijd zeker geen gemeengoed in motorland: gehoorbescherming. Ondanks dat de ruisontwikkeling tijdens het rijden door de meeste rijders niet als hinderlijk of overdreven hard wordt ervaren, kan het langdurig blootstellen aan hard geluid (ruis of een pieptoon die na het stoppen nog blijft aanhouden is daarvan een symptoom) wel degelijk ongemerkt in een gehoorbeschadiging resulteren. Oordopjes bieden hier uitkomst, zoals deze Earpads van JH Sports. De oordoppen worden geleverd met twee (verwisselbare) filters voor gemiddelde en zware ruis, die enkel de hoge rijwind frequenties dempen, praten met elkaar en/of spraakinstructies ontvangen van je navigatiesysteem kan dus wel gewoon.
De JH Sports Earpads worden zoals gezegd geleverd met twee ruisfilters, een handig opbergdoosje en een reserve oordop. De set kost € 19,50, maar goed nieuws, van JH Sports mogen we er namelijk vijf weggeven. Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Simpel, stuur voor woensdag 18 november een mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. JH Sports Earpads) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij vijf winnaars, die de sets t.z.t. thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de vier winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet een S100 Vizier- en helmreinigings (t.w.v. € 10,25):
Loek  van  Schie uit Den Haag
Thijs Koenderinck uit Aalsmeer
Henri Deijs  uit Zetten
Aart van Tricht uit Tiel

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Gespot: KTM 990 Adventure

Gespot: KTM 990 Adventure

22 juni, 2024

De allroad/adventure is voor nagenoeg ieder merk de grootste melkkoe, toch doen de in 2019 geïntroduceerde 790 ...

Overig nieuws