Nieuws

Mail & Win: Givi X16 Voyager systeemhelm

Afgelopen jaar presenteerde Givi met deze X16 Voyager een hagelnieuwe systeemhelm met een best wel aantrekkelijke prijskaartje van € 162,00. De zeker voor een systeemhelm licht sportief ogende helm, met een polycarbonaat buitenschaal, herbergt desondanks vele onder toerrijders zo bewierrookte eigenschappen. Zo is de Voyager standaard voorzien van een geïntegreerd zonnevier, een uitneem- en wasbaar hypoallergeen interieur, een praktische ratel snelsluiting en, uiteraard zouden we bijna zeggen, een uitgebreid ventilatiesysteem. Verder ontbreken ook een krasbestendig vizier met snelwisselsysteem en Pinlock-voorbereiding niet aan de Voyager, die standaard wordt geleverd met een kin- en neusdeflector, evenals een beschermhoes.
Een zeer complete helm dus voor een zacht prijsje, die echter nog zachter kan. Van Givi-importeur Motolux Specialties (www.motolux.com) mogen we er namelijk eentje weggeven aan onze lezers.
Wat je daarvoor moet doen? Stuur voor woensdag 21 juni aanstaande een mail met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Givi X16 Voyager), en vergeet daarin niet je helmmaat te vermelden. Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de winnaar, die de helm persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 10-2017 met als inzet een Bercom Sports Pro zonnebril:
– Anna Stroom uit Den Haag
– Jan Lamers uit Beverwijk
– Rob Matthijsen uit Breda

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.