Nieuws

Mail & Win: DVD Road

Zonder twijfel de meest illustere familienaam in road racing: Dunlop. Al twee generaties lang domineren de Noord-Ierse coureurs uit Ballymoney deze zonder twijfel meest gevaarlijke tak van motorsport. De legendarische Joey Dunlop is met 26 overwinningen nog altijd de meest succesvolle Isle of Man TT coureur ooit en ook zijn jongere broer Robert heeft zijn sporen in de racerij meer dan verdiend. Maar tegen welke prijs? De Dunlop-broers stierven op veel te jonge leeftijd in harnas. Regisseurs Diarmud Lavery en Michael Hewitt kijken in de documentaire Road samen met Robert Dunlop’s zonen William en Michael, beide ook road racing coureurs, terug op de mooie, maar soms ook donkere kanten die het racen met zich meebrengt. Een spectaculair, heroïsch en soms ook tragisch verhaal, dat aan elkaar wordt gepraat door Liam Neeson.
De DVD van Road (102 minuten, Nederlands ondertiteld) ligt vanaf 26 februari in de winkel. En goed nieuws, van September Film Distribution mogen we namelijk vijf exemplaren van deze ‘must have’ voor raceliefhebbers weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 25 februari aanstaande een mail met je naam en adresgegevens sturen naar prijsvraag@motoplus.nl, o.v.v. DVD Road. Uit alle inzenders trekken wij de vijf winnaars, die de DVD t.z.t. persoonlijk thuis gestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze vorige Mail & Win-actie met als inzet twee toegangskaarten (à € 17,50 per stuk) voor de Motorbeurs Utrecht:
– Timo van Staalduinen uit s-Gravenzande
– John van den Hof uit Dronten
– Evelyn Simonse uit Deventer
– Hugo den Ouden uit Rhoon
– David Wiebring uit Amsterdam

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws