Nieuws

Mail & Win: Deltran Junior 800 acculader

Het einde van het motorseizoen nadert alweer met rasse schreden. Het gros van de motorfietsen gaat voor langere tijd onder zeil en om er zeker van te zijn dat in de tussentijd de accu conditioneel op peil blijft, doe je er goed aan deze aan een druppellader te hangen. Deze Junior 800 van de Amerikaanse accuspecialist Deltran mag dan lekker klein ogen (afmetingen +/- 10 x 5 x 3,5 cm, gewicht +/- 470 gram), de laad- en onderhoudsprestaties zijn echter meer dan volwassen. De 12V/800mA lader is geschikt voor zowel AGM (vlies), lood, gel als Lithium accu’s (LiFePO4) en beveiligd tegen kortsluiting en omgekeerde polariteit (verkeerd aansluiten heeft dus geen rampzalige gevolgen voor accu en/of lader). Het laadproces kent vier fases waarbij de accu continu wordt gemonitord en de laadcyclus indien nodig direct automatisch wordt aangepast. Mocht een accu defect of te diep ontladen zijn, dan wordt het laadproces (vroegtijdig) afgebroken.
De Deltran Junior 800 wordt geleverd inclusief een beveiligde accu-aansluitset met vonkvrije aansluitogen en een set krokodillenklemmen. De adviesverkoopprijs van de compacte krachtpatser bedraagt € 44,95, maar je kunt er ook iets goedkoper aankomen. Van Deltran-importeur Xtravus (www.xtravus.com) mogen we namelijk vijf Junior 800 druppelladers weggeven aan onze lezers en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is voor woensdag 12 oktober aanstaande een mail met je naam, adres en woonplaats sturen naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Deltran Junior 800). Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. winnaars die de acculader persoonlijk thuisgestuurd krijgen.

Onderstaand de winnaars van onze Mail&Win-actie uit MotoPlus 17-2016 met als inzet twee toegangskaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs:
– Jolanda Fransen uit Valburg
– Jacquelien Fransen uit Warmenhuizen
– Danielle Jacobs uit Eindhoven
– Hans Maassen uit Biddinghuizen
– Anny Kerstens uit Deurne

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws