Nieuws

Mail & Win: Chaft Deluxe Hot Grip

Je rijdt ook tijdens deze kwakkelende wintermaanden lekker door? Ondanks dat het kwik nog lang niet tegen Elfstedentochtwaardige temperaturen aan hangt, moet je je als motorrijder natuurlijk wel wapenen tegen regen en lage temperaturen. Dikke handschoenen brengen uitkomst, maar ook handvatverwarming, zoals deze Deluxe Hot Grip van Chaft.

Het betreft een universele set die op nagenoeg alle motoren past met een Ø 22 mm stuur. De montage is eenvoudig en daarna kun je een beroep doen om niet minder dan vijf warmteniveaus. Van een klein beetje bijwarmen in de nog frisse ochtend tot een semi-grillstand die zelfs tegen vorst nog een weerwoord heeft. Het aanpassen van de warmteniveaus gaat overigens heel simpel via de compacte regelunit, die uiteraard waterdicht is.

De Chaft Deluxe Hot Grip met 120 mm brede handvatten, wordt geleverd inclusief onder meer bedieningsunit en bar-ends voor een nette afwerking. De retailprijs bedraagt € 90,75, al is er één gelukkige MotoPlus-lezers die dankzij Chaft-importeur MDI Motorcycle Equipment (www.mdi-online.nl) er gratis één in zijn bezit kan krijgen. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel het onderstaande formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 1 februari). De winnaar wordt in MotoPlus 4/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 24/2022, met als inzet een TomTom Rider 550, is John Overmars uit Kessel.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  Mail & Win: S100 Clean Pakket

  29 februari, 2024

  Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...
  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  Yamaha Demo Ride Tour 2024

  28 februari, 2024

  Met vooruitstrevende designs zijn de Yamaha-modellen in de 2024 line-up stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, ...

  Overig nieuws