Nieuws

Mail & Win: Chaft Deluxe Hot Grip

Hij is alweer bijna voorbij, die mooie zomer. Of extreem mooie zomer zelfs. En dat betekent dat het kwik weer daalt en je als motorrijder weer moet wapenen tegen regen en lage temperaturen. Dikke handschoenen brengen uitkomst, maar ook handvatverwarming, zoals deze Deluxe Hot Grip van Chaft.

Het betreft een universele set die op nagenoeg alle motoren past met een Ø 22 mm stuur. De montage is eenvoudig en daarna kun je een beroep doen om niet minder dan vijf warmteniveaus. Van een klein beetje bijwarmen in de nog frisse ochtend tot een semi-grillstand die zelfs tegen vorst nog een weerwoord heeft. Het aanpassen van de warmteniveaus gaat overigens heel simpel via de compacte regelunit, die uiteraard waterdicht is.

De Chaft Deluxe Hot Grip met 120 mm brede handvatten, wordt geleverd inclusief onder meer bedieningsunit en bar-ends voor een nette afwerking. De retailprijs bedraagt € 90,75, al is er één gelukkige MotoPlus-lezers die dankzij Chaft-importeur MDI Motorcycle Equipment (www.mdi-online.nl) er gratis één in zijn bezit kan krijgen. Om hiervoor in aanmerking te komen, hoef je enkel het onderstaande formulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 28 september). De winnaar wordt in MotoPlus 20/2022 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 16/2022, met als inzet een Silverback Gift Box, zijn Steven Clemens uit Schulen (BE), Dhr. P.H de Boer uit Zutphen, Gerardus Sessink uit Purmerend, Michel Strijkers uit Geleen en Nelleke Schoon uit Krimpen aan den IJssel.

Persoonlijke gegevensDirect meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.