Mail en win!

Mail & Win: S100 Clean Pakket

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd rijp om daarvoor alvast wat voorbereidingen te treffen. Dat betekent onder meer dat de motorfiets weer in een spic en span staat moet worden gebracht.

Waarschijnlijk niet ieders favoriete hobby, maar met behulp van dit Clean Pakket van reinigings- en onderhoudsmiddelenspecialist S100 is het in ieder geval in een handomdraai gedaan. Allereerst bevat de set een flacon Totaal Reiniger, deze krachtige, vetoplossende en zuurvrije gel is extreem hechtend en kan dus goed kan inwerken voor een optimaal resultaat. Na de wasbeurt moet er uiteraard een beschermlaag worden aangebracht, en daar komt de Speed Wax om de hoek kijken. Deze voorziet het oppervlak niet alleen maandenlang van een beschermende laag, maar maakt doffe oppervlakken ook weer glanzend, zonder vervelende witte strepen achter te laten. En wie dan vervolgens tussen verschillende ritjes door zijn of haar motor, of helm en vizier, snel weer mooi toonbaar wil maken, doet dat het makkelijkst met de uitwasbare Premium Microvezeldoek, die streeploos en krasvrij vuil verwijderd.

Dit drievoudige S100 Clean Pakket ligt in de winkel voor € 49,79, maar deze rubriek luistert natuurlijk niet voor niets naar de naam Mail & Win. Van S100 (www.s100.nl) mogen we drie MotoPlus-lezers verblijden met een pakket en het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen. De winnaar wordt in MotoPlus 7/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 3/2024, met als inzet een set Held Fresco II toerhandschoenen, is Dhr E.G Dimmendaal uit Borculo.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Eerste indruk: Indian Scout

  Eerste indruk: Indian Scout

  17 april, 2024

  Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

  Overig nieuws