Mail en win!

Mail & Win: Lindstrands Sveg allweather handschoen

De uitstekende delen van je lichaam, waaronder je handen, zijn niet alleen zeer kwetsbaar bij een valpartij, ze zijn eveneens erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. Een paar goede handschoenen komt dus zowel de passieve als actieve veiligheid ten goede!

Daarbij moet de toervariant zich van een behoorlijk allround kant moet laten zien. Deze moet bijvoorbeeld waterdicht zijn, maar tegelijkertijd ook ademend, comfortabel dragen, en bovenaan het eisenlijstje staat natuurlijk de veiligheid. Deze Sveg van het Zweedse Lindstrands is zo’n alleskunner. De handschoen is voorzien van een level 1 knokkelprotector, evenals Hi-Art verstevigingen en dubbel materiaal op valgevoelige plaatsen. Verder is de geitenleren Sveg uitgerust met een Dryway+ membraan, dat ook tijdens een regenbui nog droge handen garandeert, en dankzij de Skinfit XTR laminaattechnologie blijft de binnenvoering altijd netjes op plaats. Ook prettig, de wijsvingers zijn touch screen compatible, zodat je navigatiesysteem of telefoon ook gewoon met de handschoenen aan kunt bedienen.

Klinkt niet alleen goed, maar is ook daadwerkelijk goed, zo blijkt wel tijdens de producttest toerhandschoenen (MotoPlus 12/2024). Daarin komt de Lindstrands Sveg, die voor € 129,00 in de winkel ligt, namelijk als winnaar uit de bus. En jij kunt nu helemaal voor nop in het bezit komen van deze testwinnaar, van Lindstrands-importeur Duell (www.duell.eu/www.lindstrandsmc.com) mogen we namelijk één van onze lezers verblijden met een paar. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is onderstaand deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 19 juni). De winnaar wordt in MotoPlus 14/2024 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 10/2022, met als inzet een Osram Night Breaker H4 ledlamp, zijn P.P. Pijnacker uit Boxmeer, J.A. Spruit uit Woerden, R.P. Jordense uit Zevenhoven en Gert van Essen uit Apeldoorn.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  BMW wint aanbesteding politie

  BMW wint aanbesteding politie

  19 juni, 2024

  BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

  Overig nieuws