Mail en win!

Mail & Win: kaarten WK Superbike Assen

Van 19 tot en met 21 april aanstaande strijkt het WK Superbike-circus weer neer op de Drentse hei voor de derde rond van de 2024-kalender. Het belooft een weekend te worden met een werkelijk bomvol wedstrijdprogramma met onder meer twee races van het WK Supersport, WK Supersport 300 en de Yamaha R3 Cup, en zelfs drie races (twee reguliere en een ingekorte Superpole Race) van het WK Superbike.

Veel Nederlanders aan de start ook, waaronder Loris Veneman, Ruben Bijman en regerend kampioen Jeffrey Buis in WK Supersport 300, Glenn van Straalen in het WK Supersport en natuurlijk Michael van der Mark in het WK Superbike. Een op voorhand al enerverend weekend voor de Nederlandse motorsportliefhebber kortom. Een dagkaart kost € 45,- (of € 50,- voor alleen zondag), een passepartout voor beide racedagen € 63,- en een driedagenkaart inclusief de vrijdag is er vanaf 75,-.

Of je hebt gelukt en behoort tot het selecte gezelschap winnaars van deze Mail & Win-actie. Van het TT Circuit Assen (www.ttcircuit.com) mogen we namelijk vijf MotoPlus-lezers blij maken met twee driedagenkaarten voor het WK Superbike. Daarnaast maakt één Guus Geluk nog kans op twee zogenaamde Influencer Experience-kaarten, die onder meer toegang geven tot de paddock, pitstraat, team pitbox(en) en zelfs de startgrid. Dan zit je dus met je neus bovenop alle actie, midden tussen de teams en rijders. Een unieke prijs kortom!

Het enige wat je hoeft te doen om voor deze beide prijzen in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht én worden in MotoPlus 9/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 5/2024, met als inzet een S100 Clean Pakket, zijn Dhr. M. Koetsier uit Houten, Dhr. G. Segers uit Dorst en Dhr. F. Dijkema uit Brielle.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Overig nieuws