Mail en win!

Mail & Win: kaarten voor de TT Assen

De MotoGP laat zich de laatste jaren van zijn beste kant zien, met talrijke races die tot op de laatste ronde bloedstollend spannend zijn. Dat het hartje van menig Nederlandse motorsportliefhebber stilaan wat sneller gaat kloppen, is dan ook niet verwonderlijk, want eind juni strijkt het hele MotoGP-circus weer neer op het Asser asfalt.

Qua historie is de TT Assen misschien wel de meest bijzondere Grand Prix op de MotoGP-kalender en zonder twijfel één van de grootste topsportevenementen in Nederland. Daar wil je natuurlijk zelf bij zijn, al was het alleen al om Bo Bendsneyder en Zonta van den Goorbergh in de Moto2 aan te moedigen, evenals de Nederlandse racesensatie Collin Veijer persoonlijk in actie te zien. De coureur uit Staphorst bekroonde afgelopen jaar een uitstekende race met een zevende plaats, maar met inmiddels meerdere podiums en GP-overwinningen achter zijn naam, neemt Veijer voor zijn thuispubliek natuurlijk met niets minder genoegen dan de overwinning.

Of ‘m dat ook gaat lukken, kun je vanaf de eerste rang meemaken. Van het TT Circuit (www.ttcircuit.com) mogen we namelijk vijf MotoPlus-lezers blij maken met elk twee taludkaarten t.w.v. € 68,- per stuk. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier invullen (deelnemen kan tot en met woensdag 5 juni). De winnaars krijgen de kaarten in de week voorafgaand aan de TT toegestuurd.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 9/2022, met als inzet een paar Halvarssons Flon handschoenen, is Remco Labordus uit Waardenburg.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  World Ducati Week 2024

  World Ducati Week 2024

  16 juni, 2024

  Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

  Overig nieuws