Mail en win!

Mail & Win: Damen Macau motorjack

Zeg Macau en de gemiddelde motorrijder denkt natuurlijk direct aan de spectaculaire Grand Prix op het roemruchte stratencircuit van deze speciale bestuurlijke regio in China. Stoer is dan één van de eerste woorden die in je opkomt, en dat is ook precies wat dit nieuwe Macau jack van Damen Motorkleding uitstraalt.

De waterafstotende en ademende Macau is gemaakt van comfortabel dragend softshell materiaal, dat dankzij de reflecterende camouflage print niet alleen erg krachtig oogt, maar ook nog eens aan de actieve veiligheid bijdraagt. Met het design van deze tour/street/urban jas zit het dus wel snor, wat overigens ook geldt voor de functionele en beschermende eigenschappen. Standaard is de jas bijvoorbeeld uitgerust met CE Level 2 protectoren op schouders, ellenbogen én rug. Daarnaast is ‘ie ook voorzien van een uitneembare binnenvoering, die tevens als los zomerjack kan worden ingezet.

Dit sportieve, veelzijdige drieseizoenenjack is er in het uitgebreide matenspectrum 48 tot en met 62, daarnaast is tegen meerprijs ook nog volledig maatwerk mogelijk (vanaf € 65,00). En dat voor de uiterst scherpe prijs van € 249,95. Die prijs wordt helemaal scherp wanneer jij jezelf de winnaar mag noemen van deze Mail & Win-actie, want van Damen Motorkleding (www.damenmotorkleding.nl) mogen wij één van onze lezers verblijden met een Macau jack. Wil je hierop kans maken? Vul dan hieronder het deelnameformulier in (vergeet niet in het opmerkingen-veld je maat te vermelden). De winnaar wordt in MotoPlus 6/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 2/2024, met als inzet een Halvarssons Warm Wool onderkledingset, is Dhr E.N. Langeveld uit Naaldwijk.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Nieuw kentekenbewijs in aantocht

    Nieuw kentekenbewijs in aantocht

    27 april, 2024

    Het kentekenbewijs gaat veranderen. Het nieuwe kentekenbewijs wordt vanaf half juni uitgegeven en het heeft een ...
    Honda-kloon van Cyclone

    Honda-kloon van Cyclone

    26 april, 2024

    Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

    Overig nieuws