Mail en win!

Mail en win: met S100 Klaar voor het voorjaar

Met de MOTORbeurs alweer in zicht, begint het ongetwijfeld al flink te kriebelen. De hoogste tijd dus om te zien hoe je motor en kleding hun winterslaapje zijn doorgekomen. En hoe kan dat beter dan met de speciaal voor motorrijders ontwikkelde S100-producten van Dr. Wack.

Je wil het nieuwe seizoen uiteraard blinkend beginnen. Zo is zelfs het stoffigste pak in een handomdraai weer fris én comfortabel te maken met het S100 Functionele Wasmiddel. Daarmee verwijder je niet alleen het vuil, het wasmiddel reinigt ook de aanwezige membranen waardoor kleding weer kan ademen.

Tijdens het wachten op de draaiende wasmachine kun je met de S100 Totaalreiniger de motor weer van de hoognodige glans voorzien. En de ketting is na behandeling met de S100 Kettingspray ook weer klaar voor de nodige kilometers.

Verdienen jouw pak en motor zo’n behandeling maar ontbreekt het aan de spullen? Dan heb je geluk! Wij mogen van Dr. Wack drie MotoPlus-lezers blij maken Mail en win: met S100 klaar voor het voorjaar met een flink S100-pakket bestaande uit Totaalreiniger, Functionele Wasmiddel en Kettingspray.

Wat je moet doen om hier kans op te maken? Simpel. Stuur vóór 29 januari 2020 een e- mail naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. S100 Pakket) met daarin je naam, adres, woonplaats én telefoonnummer. Uit alle inzenders trekken wij drie winnaars.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.