Nieuws

Mail en Win! Rusty Stitches T-shirt

Betaalbare, modieuze motorkleding die voldoet aan de veiligheidsstandaard van nu. Met dat als doel heeft de Schotse designer Joshua Nap in 2016 samen met Jopa Racing Products het kledingmerk Rusty Stitches opgericht.

Een jaar later kwamen de eerste kledingstukken op de markt en dit jaar heeft het bedrijf haar eerste catalogus uitgebracht. Die staat vol kleding waar menig motorhart sneller van gaat kloppen. Van stoere lederen jassen en hippe motorjeans tot extra veilige sneakers en natuurlijk ook T-shirts. Zoals dit T-shirt met op de voorzijde het logo van Rusty Stitches.

Wil jij dit toffe T-shirt winnen? Stuur dan vóór woensdag 4 juli een e-mail met je naam, adresgegevens en maat naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Rusty Stitches). Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

De winnaar van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 10/2018 met als inzet een TomTom Rider 550: Hans Flik uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Foto: Rusty Stitches

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.