Mail en win!

Mail en win! Oxford Aqua-T 50 Fluor reistas

Een goede reistas is iets waar geen enkele motorrijder zonder kan. Daarbij zijn een aantal zaken belangrijk: er moet veel in passen, hij moet waterdicht zijn en de tas moet eenvoudig te bevestigen zijn op de motor.

De Oxford Aqua-T 50 doet dit én meer! Zo is de opvallende waterdichte tas voorzien van stevige handgrepen, een roll top-sluiting, een dikke schouderband voor extra draag comfort en een eenvoudig bedienbare under seat bevestigingsstrap. Helemaal gevuld – er past maximaal 50 liter in – heeft de tas een afmeting van 33x64x36 cm. Daarnaast zijn er zowel aan de binnen- als buitenkant vakken waarin kleine spullen opgeborgen kunnen worden en zit er aan de voorzijde een net waar vochtige bagage in meegenomen kan worden.

Waarom we je over deze € 84,00 kostende tas vertellen? Omdat we van MDI Motor cycle Equip ment (www.mdi-online.nl) een van deze Oxford Aqua-T 50’s mogen weggeven! Zie jij jezelf al op vakantie gaan met deze tas? Stuur dan vóór woensdag 22 augustus een e-mail met daarin je naam én adresgegevens naar prijsvraag@ motoplus.nl (o.v.v. MDI reistas). Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.