Nieuws

Mail en Win MotoGP 2013

Maar liefst 89 coureurs, 52 teams, 18 officiële GP-circuits, 5 speltypen (quick race, racing weekend, championship, wild card races en motorbike tests), 3 multiplayermodi (tot 12 spelers online) en commentaar door Gavin Emmett, de officiële MotoGP commentator. De makers van MotoGP13 (beschikbaar voor Xbox 360, Playstation 3/Vita en PC) hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om het 2013 Grand Prix Wegrace seizoen tot in het allerlaatste detail in een waarheidsgetrouw computerspel te vertalen. Alle teams, rijders en motoren (ook in de Moto2 en Moto3), evenals de officiële GP-circuits zijn volledig nieuw opgebouwd voor een zo realistisch mogelijk beeld, iets waar de nieuwste geluids- en snelheidseffecten nog een extra steentje aan bijdragen.
Veel dichter bij het echte werk zul je niet snel komen. Van distributeur Bigben Interactive (www.bigbeninteractive.nl) mogen we drie spellen weggeven (met een waarde vanaf € 39,99). Het enige wat jij hoeft te doen om hierop kans te maken, is voor donderdag 20 juni een mailtje met je naam en adresgegevens sturen aan prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. MotoGP13). Vermeld in de mail ook even voor welk platform (PC, Xbox of Playstation) je het spel wilt ontvangen.
De volgende drie inzenders zijn de gelukkige winnaars van onze vorige Mail & Win prijsvraag, met als inzet een Booster wandklok: Ad van Vroonhoven uit Deurne, Annemieke Jansen uit Bilthoven en Lars Mijnen uit Varsseveld.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws