Mail en win!

Mail en Win! Helmonderhoudsset S100

Als motorrijder weet je dat je helm te allen tijde in tip-top conditie moet zijn. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor het comfort. Want je helm wordt door het vele gebruik zowel aan de buiten- als binnenkant vies door onder meer transpiratie, vuil en stof.

Om je helm weer als nieuw te krijgen heeft S100 verschillende producten in de aanbieding, bijvoorbeeld de S100 Helminterieurreiniger.

Deze spray verwijdert onaangename geurtjes uit de helm en reinigt meteen de binnenvoering. Voor de buitenkant heeft S100 de Vizier- en helmreiniger. Met deze spray, die samen met een microvezeldoekje wordt geleverd, is iedere helm en vizier eenvoudig en streeploos te reinigen.

Is jouw helm toe aan een flinke onderhoudsbeurt en wil je daarom deze set van S100 winnen? Stuur dan voor woensdag 1 augustus een e-mail met je naam én adresgegevens naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v S100 helmonderhoud). Uit alle inzenders trekken wij een winnaar.

Onderstaand de winnaar van de Mail & Win-actie uit Motoplus 12-2018 met als inzet een T-shirt van Rusty Stitches: Bert de Vries uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.