Nieuws

MAG gekozen in bestuur Europese motorrijdersfederatie

De leden van de FEMA (Federation of European Motorcyclists’ Associations) hebben beleidsmedewerker Wim Taal namens MAG Nederland in het bestuur gekozen.

De vertegenwoordigers van de nationale motorrijders organisaties kwamen samen in Brussel voor FEMA’s jaarvergadering 2014.

Tijdens deze vergadering is de strategie voor de komende jaren besproken en werd een nieuw bestuur verkozen. Maar liefst zeven kandidaten waren beschikbaar voor het bestuur, dus het FEMA-bestuur is nu groter en sterker dan ooit.

President Frédéric Jeorge werd herkozen en zei na afloop van de vergadering: “Dit wordt een opwindend jaar, niet alleen vanwege het grote aantal uitdagingen dat op de Europese motorrijders afkomt, maar ook omdat wij in maart van dit jaar weer een European Motorcyclists’ Forum organiseren. Met dit nieuwe bestuur, vol met mensen die hun strepen hebben verdiend op het gebied van belangenbehartiging voor motorrijders, is de FEMA klaar voor iedere uitdaging die voorbij komt!”

Met het huidige Europese politieke klimaat, dan verre van motorvriendelijk is, is het van belang lid te zijn van een belangenvereniging zoals de MAG, de Motorrijders Actie Groep

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test Triumph Daytona 660

Eerste test Triumph Daytona 660

14 april, 2024

Ook Triumph wil een graantje meepikken in het groeiende segment van betaalbare sportieve motorfietsen. Waar de ...

Overig nieuws