Nieuws

Maatwerk: De Suzuki V-Strom 650A Special Editions

De Suzuki V-Strom 650A is geroemd om zijn uitstekende prestaties, ultiem comfort en sublieme handling. Niet voor niets is dit model al tien jaar op rij de meest populaire 650cc Adventure Sport van Nederland! Met de introductie van de drie nieuwe V-Strom 650A Special Editions heeft Suzuki daar nog extra dimensie aan toegevoegd: zeer complete uitvoeringen die helemaal op maat gemaakt lijken te zijn gemaakt voor de avontuurlijke motorrijder.

V-Strom 650A Touring
De V-Strom 650A Touring is bij uitstek geschikt voor intensief dagelijks gebruik, maar staat ook ieder weekend weer gretig klaar om te toeren. Handkappen en een solide valbeugel bepalen het aanzicht van de Touring, terwijl de middenbok, motorspoiler, verstelbaar windscherm en tailbag voor praktische accenten zorgt.

V-Strom 650A Adventure
Met zijn aluminium topkoffer, LED mistlampenset, enduro voetsteunen en stoere aluminium carterbeschermer beschikt de V-Strom 650A Adventure niet alleen over stoere looks, het is bij uitstek een motor om het avontuur mee op te zoeken. Het verstelbare windscherm en het matzwarte uitlaatschild en de schitterende Adventure logo’s onderstrepen het avontuurlijke karakter nog eens verder.

V-Strom 650A Rhino
Wie maximaal comfort, enorme bagageruimte en een ‘full options’ uitvoering hoog op de verlanglijst heeft staan, hoeft niet verder meer te zoeken. De V-Strom 650A Rhino is namelijk bijzonder rijk uitgerust: een schitterende driedelige GIVI kofferset (uiteraard met Monokey, dus één sleutel voor alle sloten), onderkuip, handkappenset, middenbok, valbeugel, de Rhino heeft het allemaal. Plus een praktische 12V accessoire aansluiting en een verstelbaar windscherm. Laat die lange motortochten maar komen!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws