Nieuws

Louwman Group neemt belang in MotoMondo B.V.

Motorimporteur MotoMondo gaat een strategisch partnerschap aan met de Louwman Group. Louwman, waar ook Suzuki-importeur BV Nimag onder valt, verstevigt met het verwerven van een minderheidsbelang in MotoMondo haar positie in de gemotoriseerde tweewielerbranche terwijl MotoMondo kan profiteren van de infrastructuur en omvang die Louwman biedt.

Beide partijen zijn trots op deze gezamenlijke stap voorwaarts. Eric Louwman, president Louwman, geeft aan dat het partnerschap aansluit bij de wens te groeien in multi-mobiliteit. Het inzetten van uiteenlopende vormen van mobiliteit is immers een belangrijk speerpunt binnen Louwman. “De mobiliteitsbranche is volop in beweging. Zo ook de gemotoriseerde tweewielerbranche. Wij geloven dat gemotoriseerde tweewielers een belangrijk onderdeel blijven uitmaken van de mobiliteitsoplossingen in de toekomst. We vinden het daarom belangrijk om onze positie in dit segment verder te versterken. In MotoMondo hebben wij de juiste partner gevonden. Ook wij kijken ernaar uit de samenwerking verder uit te bouwen.”

Jan Ykema, directeur MotoMondo B.V., zegt hierover: “Wij zijn verheugd met de overeenkomst omdat het ons de mogelijkheid biedt verder te groeien met onze merken, niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen waar wij nu al gevestigd zijn. Wij kunnen profiteren van de kennis en expertise van Louwman en kijken uit naar de verdere samenwerking.”

MotoMondo vertegenwoordigt de merken Royal Enfield, Moto Morini, Hyosung, Rieju en Mash in verschillende Europese landen waaronder België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland en Oostenrijk. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws