Nieuws

Lissabon per zijspan

Er is een nieuwe originele manier om Lissabon en omgeving te bekijken: vanuit een zijspanbakje. Met de wind in de haren, het nostalgische gevoel van de jaren 40 en achter het stuur van de motor een ervaren ‘chauffeur’ die je alle mooie plekjes laat zien.
Organisatie Sidecar Touring Co biedt dagelijks zeven tours met een motor met zijspan, in tijdsduur variërend van twee uur, een halve dag of een dag in en rond Lissabon. Zo kan de zijspanpassagier onder meer kiezen voor de ‘Sea and Mountain Tour’, die begint in Lissabon stad en gaat via de kust van Estoril en Cascais langs het bergachtige sprookjesstadje Sintra en weer eindigt in Lissabon.
De tour ‘Lisbon and Tagus River’ is een andere optie; deze gaat door de oude wijken Chiado, Alfalma en Santos en langs de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Lissabon.
Een romantische derde optie is de ‘Lisboa at night Tour’ met de mooiste plekjes van de stad na zonsondergang. Wie niet kan kiezen tussen een van de zeven aangeboden tours, kan een persoonlijke tour op maat laten samenstellen of kiezen voor de ‘Surprise Tour’.
Voor mensen die een motorrijbewijs hebben en graag willen leren om op een motor met zijspan te rijden biedt Sidecar Touring Co een cursus van minimaal vier uur.
Klik hier voor meer info.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws