Persbericht

Liqui Moly naar Hoco Parts

Hoco Parts kondigt met trots aan dat het Europese productaanbod nu ook de motorolieproducten en additieven van Liqui Moly omvat.

Liqui Moly werd opgericht in 1957 en is een wereldwijd bekende Duitse producent van hoogwaardige smeermiddelen, motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen, chemische
reparatiehulpmiddelen, service-, lijm- en afdichtingsproducten. Al meer dan 60 jaar leggen ze qua kwaliteit en dienstverlening telkens opnieuw de lat hoger. De oplossingen zijn grotendeels gebaseerd op hun eigen recepten, die permanent worden getest en aangepast aan de laatste technische omstandigheden. Een volledige kwaliteitscontrole – vanaf de levering van de grondstoffen, tijdens de productie en voordat de levering plaatsvindt – staat daarbij garant voor de best mogelijke veiligheid.

Motorsporten

Liqui Moly is exclusief smeermiddelenpartner voor MXGP en exclusief smeermiddelen leverancier voor Moto 2 en 3. Met het Liqui Moly Husqvarna Intact GP-raceteam in de Moto2- en Moto3-klasse, Team Engstler in de legendarische DTM series, verschillende GT-races in de VS en tal van andere verbintenissen in het professionele en amateurcircuit – een dynamische wereld waarin het merk Liqui Moly al jaren op pole position staat – niet alleen als Officieel Partner van de Formule1.

Thomas Sailer, Export Area Manager Liqui Moly: “We zijn verheugd dat we deze overeenkomst met Hoco Parts hebben kunnen afsluiten. Dit is voor ons een geweldige kans en zal de positie van ons merk in de Europese motorhandel nog verder versterken.”

Erwin Plekkenpol, Head of Product Management van Hoco Parts Group: “Liqui Moly zal ons Europese productassortiment verder versterken. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met het Liqui Moly-team om zo het merk verder te laten groeien.”

Het Liqui Moly assortiment zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn via uw Hoco Parts dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

iXS komt met airbag-vest

iXS komt met airbag-vest

1 mei, 2024

Om letsel aan torso en de ruggengraat te voorkomen, brengt iXS het airbag-vest Ipro 1.0 op de markt. Alles bij ...

Overig nieuws