Nieuws

Limited edition voor het goede doel van Motogirl

De Britse motorkledingfabrikant Motogirl, dat enkel kleding voor vrouwen ontwikkelt, lanceert in samenwerking met Motorbike Women de Valerie Purple Leather Jacket. Dit is een Limited edition waarvan alle opbrengsten rechtstreeks naar het goede doel tegen borstkanker gaan, ‘Breast Cancer Now’.

De jas is, naast de kleur, volledig hetzelfde. De Valerie is gemaakt van Leer, AA gekeurd en voorzien van CE-Level 2 protectie op de schouders, ellebogen en rug. Ook bevat de Valerie een uitneembare binnenvoering. De speciale editie is beschikbaar in de maten XS t/m 5XL, en kost €279,95.

Motogirl, dat volledig door vrouwen wordt gerund, is volledig gespecialiseerd in het maken van dameskleding. Dames hebben nu eenmaal een andere pasvorm, waardoor het lastig kan zijn om goed passende motorkleding aan te schaffen. Haar populairste product is de ‘Ribbed legging’, een comfortabele legging met level 2 AA gekeurde knie- en heupprotectie voor op de motorfiets. Maar sinds kort heeft Motogirl een nieuw product aan haar line-up toegevoegd, de Irene Dungri tuinbroek. Ook deze broek is CE-gekeurd, en voorzien van CE-Level 2 knieprotectie. Daarnaast is de binnenkant van de broek gemaakt van kevlar, en kan de broek zowel op- als naast de motorfiets gedragen worden met dank aan het casual design en aangename pasvorm. De broek is beschikbaar in het blauw, grijs en zwart, en komt in de maten 2XS t/m 2XL. De broek kost €169,95. Meer informatie? www.jhsports.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws