Nieuws

Limited-Edition Honda horloge van Casio

Casio gaat voor het vijfde jaar op rij de samenwerking met Honda Racing en Edifice aan en lanceert haar EQS-930HR: een horloge gebaseerd op Honda’s RC162 waarmee Kunimitsu Takahashi in 1961 als eerste Japanner een wereldkampioenschap wegrace won.

Het horloge is qua indeling gebaseerd op het ‘speed and intelligence’ concept van Edifice, met daarnaast een aantal kenmerken van de RC162. Zo zijn de wijzerplaat en bezel speciaal behandelt om de uitstraling van gehamerd aluminium na te bootsen.

Daarnaast is de wijzerplaat voorzien van de originele kleuren. Het rood van de tank en het zilver van de body. Uiteraard mogen ook het Honda-logo uit 1961 en de kenmerkende gele streep van de machine niet ontbreken. De band van het horloge is, om het plaatje compleet te maken, van leer en gebaseerd op het pak van Takahashi. Technisch blijft het horloge ook niet achter. Het werkt op zonne-energie en maakt gebruik van zonnecellen om ervoor te zorgen dat het horloge goed kan blijven functioneren bij een kleinere hoeveelheid licht.

Het horloge is vanaf mei 2021 zowel online als bij geselecteerde verkooppunten beschikbaar voor €229,-. Meer info: www.casio.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.