Nieuws

Limited edition Harley-Davidson: Enthusiast Collection

Harley-Davidson presenteert tijdens de Daytona Bike Week twee limited-editions: de Icons Collection en de Enthusiast Collection. Binnenkort zijn ze verkrijgbaar bij de Harley-Davidson dealers. We beperken ons hier tot de Enthusiast.

Enthusiast Collection-modellen vieren Harley-Davidson-rijders en zijn geïnspireerd door hun verhalen. Deze collectie motorfietsen is verkrijgbaar in beperkte oplage van niet meer dan 2.000 per model. Hou je even vast bij de beschrijving: ‘De 2024 Tobacco Fade Enthusiast Collection viert de uitbarsting van collectieve energie die vrijkomt bij live muziek in de kroeg op de hoek, tijdens een rally met je chapter of op het hoofdpodium van het Harley-Davidson Homecoming Festival.’

De Tobacco Fade Enthusiast Collection bestaat uit: de Low Rider ST, Ultra Limited en Tri Glide Ultra. Het lakwerk en de graphics zijn geïnspireerd op de klassieke sunburst rock ‘n roll gitaren, basgitaren en drums uit de jaren ’60. Een karamelkleurige pinstripe accentueert de toon van het metallic gouden paneel dat net buiten de sunburst fade zweeft.

24 fxlrst m21b r

Foto: Harley-Davidson

De Low Rider ST is een V-twin sport-toermachine ‘American style’ voor rijders die houden van een strakke West Coast-stijl en het vermogen van de Milwaukee-Eight 117 V-twin. Mechanisch is deze special identiek aan de 2024 Low Rider ST.

24 flhtk m21b r

Foto: Harley-Davidson

 

 

 

De Ultra Limited is Harleys premium toermodel. Het model heeft een klassieke Batwing-kuip, vier-speaker audio, Tour-Pak bagagedrager en hij biedt een ultiem comfort voor rijder en passagier. Mechanisch is het model identiek aan de 2024 Ultra Limited.

24 flhtcutg m21 r

 

 

 

De Tri Glide Ultra blijft een exoot met zijn drie wielen. Het model combineert koppel, stijl, infotainment en alle laadruimte die drie wielen mogelijk maken. Net als de tweewielers is deze special mechanisch identiek aan die van de 2024 Tri Glide Ultra.

 

Wil je de specials met eigen ogen aanschouwen? Kijk dan hier voor een dealer in de buurt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws