Nieuws

Lezerstest Kawasaki Z-modellen

Geen wonder dat Kawasaki’s Z-serie de afgelopen vijftig jaar tot een succesnummer is uitgegroeid. De Japanse nakeds uit Kobe hebben na het overdonderende debuut van de Z1 in 1972 weinig van hun rauwe aantrekkingskracht verloren.

Een halve eeuw oud is ‘ie dus alweer, de Z, en om dat te vieren heeft Kawasaki verschillende specials gebouwd. Wil jij zelf ook het Z-gevoel ervaren, schrijf je dan nu in voor de Z-lezerstest op vrijdag 11 maart aanstaande. Om je het meest omvattende Z-gevoel te geven, staan er maar liefst zes verschillende modellen voor je klaar: Z H2 SE, Z900, Z650, Z650 (A2/35kw), Z650 RS en Z900 RS. Zoals altijd hebben wij een prachtige, ruim 140 kilometer lange stuurroute door de Achterhoek uitgezet, zodat je uitgebreid van deze groene Z-armada kunt proeven.

Het aantal plekken is beperkt. Meld je dus snel aan via mail@motoplus.nl onder vermelding van Lezerstest Kawasaki Z-modellen. Vermeld in de mail in ieder geval je naam en adresgegevens en verder je leeftijd en huidige motorfiets. Aanmelden kan tot en met 4 maart.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test Triumph Daytona 660

Eerste test Triumph Daytona 660

14 april, 2024

Ook Triumph wil een graantje meepikken in het groeiende segment van betaalbare sportieve motorfietsen. Waar de ...

Overig nieuws