Nieuws

Lezerstest Kawasaki Ninja 1000SX

Het testen van motoren is een van de belangrijkste pijlers van MotoPlus. Dat laten we doorgaans over aan onze gedreven testrijders, die niet alleen over de nodige technische kennis en rijervaring beschikken, maar ook over een breed referentiekader en zo goed het ene met het andere model kunnen vergelijken. Soms echter, is een blik vanuit een compleet andere hoek heel verfrissend.

En dat is precies de reden dat we een aantal keren per jaar een lezerstest organiseren. Een select groepje lezers, dat zich uiteraard zelf heeft opgegeven, krijgt de kans om een nieuw model of type(s) eigenhandig op een lange testroute aan de tand te voelen. Afgelopen maand ging een achttal lezers op pad met de nieuwe Kawasaki Ninja 1000SX. De zeer populaire sporttoerder kreeg voor dit jaar niet alleen een deels nieuwe naam, sinds de introductie in 2011 ging ‘ie immers als Z1000SX door het leven, maar onder meer ook een licht aangescherpt design, evenals verfijning en uitbreiding van het elektronicapakket (zie Eerste Test Kawasaki Ninja 1000SX).

De veelzijdigheid van de 142 pk sterke vier-in-lijn wist ons te bekoren, maar wat vinden jullie er zelf van? Dat lees je in MotoPlus 14/2020 (vanaf 10 juli in de winkel). MotoPlus iedere twee weken gewoon in de bus kan natuurlijk ook, sluit daarvoor hier een abonnement af en krijg direct toegang tot ons digitale archief met alle MotoPlus-uitgaven vanaf 2006.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts € 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws