Nieuws

Lezerstest Harley-Davidson Softail-modellen

Hoewel Harley-Davidson een behoorlijk polariserende werking op motorrijders lijkt te hebben (‘you love it or you hate it’, een gulden middenweg lijkt er bijna niet), is er geen merk ter wereld dat zo’n hechte fanschare op de been weet te brengen. Zelfs mensen zonder motorrijbewijs lopen nog met de merchandise van het Amerikaanse traditiemerk te pronken. Dan doe je toch iets héél erg goed!

Binnen het gamma van Harley is het Softail-platform zonder twijfel één van de belangrijkste pijlers. Het telt een aantal flink uiteenlopende modellen, van een klassiek ogende Heritage Classic en een brute FXDR tot de bij leven al bijna legendarische Fat Bob. Stuk voor stuk karakterbakken pur sang, waarbij onlangs een handvol gelukkige MotoPlus-lezers (negen om precies te zijn) de kans kreeg om eigenhandig te snuffelen aan de mythe die Harley-Davidson Softail heet. Vanuit de uitvalsbasis bij Harley-Davidson Big Rivers in Heteren verkenden ze de dijkwegen langs de Nederrijn en delen van de groene Veluwezoom.

En wat vonden ze er van? Al hun bevindingen lees je in MotoPlus 18/20202, die vanaf 18 september in de winkel ligt!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.