Nieuws

Lessen in avontuur

Op zoek naar avontuur?

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 juni kom je daarvoor ruimschoots aan je trekken in het Engelse Donington Park Farmhouse Hotel, zo’n 15 kilometer van de stad Derby, in het glooiende landschap van midden Engeland niet ver van het National Park Peak District.

In en rondom dit zeventiende eeuwse pand organiseert Horizons Unlimited, een non-profit organisatie die als doel heeft mensen die op reis willen gaan te informeren en te inspireren, een bijeenkomst voor iedereen die een lange en minder lange reis heeft gemaakt, of van plan is ooit te gaan maken.

Inspiratie genoeg. Overdag is er de mogelijkheid nuttige workshops te volgen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals voedsel verzamelen onderweg, eerste hulp, fotografie, bloggen, vervangen van banden, en navigatie onderweg.
Daarnaast worden tientallen lezingen gehouden van mensen die weken, maanden en soms jaren onderweg waren. Marokko, Nieuw Zeeland, Nepal en Tibet, India, Alaska; er is bijna geen plek op aarde die deze dagen onbesproken blijft. Tijdens de lezingen delen reizigers hun boeiende en niet zelden grappige ervaringen en verhalen, en is er de mogelijkheid om van alles te vragen. De ultieme inspiratie om je voor te bereiden op die motorreis die je al zo lang van plan bent te gaan maken.

Ook Nederlandse sprekers zijn vertegenwoordigd. Zo zal Rob de Jong iets vertellen over rijden in een groep door Noord- en Zuid Amerika, Maya Berwick en haar man Andy delen hun ervaringen over hun reis door Zuid Amerika over de Transamazonica.
Zorg vooral dat je de lezing van de excentrieke Austin Vince niet mist, en natuurlijk de ervaring van de vader aller lange afstandsreizigers, de inmiddels 83-jarige Ted Simon.

Meer informatie over dit evenement is te vinden op:
www.horizonsunlimited.com/events/hubbuk-2014

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.