Nieuws

Lekker zitten op je Pan America

Maximaal comfort tijdens lange etappes en een optimale ergonomie onder alle omstandigheden, het nieuwe tweedelige Touratech Comfort-zadel voor de Harley-Davidson Pan America moet het allemaal bieden.

Waarom een ander zadel? Nou, vinden ze bij Touratech, zo veel rijders, zo veel zitvoorkeuren. Een standaardzadel is dus altijd een compromis. Het Comfort-zadel (€ 422,65) is anders, zijn ze bij Touratech van mening. Omdat je bij dit tweedelige zadel bijvoorbeeld kunt kiezen uit drie hoogtes. Daarnaast verliest het schuim van het zadel ook zijn vorm niet tijdens lange ritten, aldus de accessoirefabrikant. Daarnaast is de vorm van het zadel anatomisch geoptimaliseerd, waardoor je nergens vervelende randen zou moeten voelen. Bovendien zou je door de vorm van het zadel makkelijker met de voeten bij de grond moeten kunnen komen dan met het standaard zadel.

Omdat zadel en vulling aan elkaar verbonden zijn, kunnen ze niet afzonderlijk van elkaar verschuiven, wat het zitgevoel verbetert. Daarnaast moet zogeheten Fresh Touch Technology er voor zorgen dat het infrarode gedeelte van zonlicht gereflecteerd wordt en het zadel minder snel heet wordt als de motor in de zon staat. Verder zijn alle naden waterdicht om te voorkomen dat er regenwater in het schuim kan binnendringen. Info: www.touratech.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws