Nieuws

Legendarische ombouwkit voor Kawasaki Z900

Het retro-segement is hot en dus grijpen alle merken volop terug naar toppers van weleer. Een groep die daarbij steevast over het hoofd wordt gezien, zijn de racemachines van eind jaren 80 en jaren 90. Ontzettend jammer, want toen rolden legendarische machines als de Kawasaki ZXR750 van de band.

Dat vond ook het Spaanse bedrijf Japan Legends. Dus besloten ze een retro-racekit voor de Z900 te ontwikkelen. Daarmee is, precies op tijd voor de dertigste verjaardag van de ZXR750, de moderne naked van flink wat klassiek-elan te voorzien. De kit van Japan Legends bestaat uit een half topkuipje, een bugspoiler, een set led-koplampen, een stuur van SLS, een SLS-nummerplaathouder, MRA windscherm en retro-spiegels. In totaal zijn er vijf verschillende sets samengesteld waarbij het verschil hem voornamelijk in de kleur zit.

De prijzen voor de kit lopen uiteen van 1.500 euro voor alleen het ongespoten kuipwerk, tot 2.500 euro voor de speciale 30e-verjaardag-kit, waarbij het kuipwerk en de tank in de kleuren van de originele ZXR uit 1989 worden gespoten. Interesse? Neem contact op met Japan-Legends door een e-mail te sturen naar info@japan-legends.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws