Nieuws

Lease een Harley vanaf € 299,- per maand

Harley-Davidson en ALD Automotive introduceren een private lease-programma. Onderhoud, afschrijving en reparaties (brandstof niet) zijn hierin allemaal gedekt.

Door de nieuwe financiële constructie betaal je een vast maanbedrag zonder diep in de buidel te tasten voor de aanschaf van een eigen Harley-Davidson. Naar wens kun je de leasefiets om de twee, drie of vier jaar inruilen voor een nieuwe. Partner ALD Automotive is een grote jongen in dit wereldje. Het heeft een vloot leaseauto’s en -motoren in 43 landen.

De nieuwe Nightster is de goedkoopste optie om een Harley-Davidson te leasen. Deze motorfiets combineert het klassieke Sportster-silhouet met de nieuwe Revolution Max 975T-krachtbron. Voor € 299,- per maand (vanafprijs) kun je er heel snel op rijden.

De minimalistische bobber Softail Standard kost je € 315,- per maand. Door zijn lage zithoogte en A2-compatibiliteit is het model goed geschikt voor startende en/of minder lange rijders. De Milwaukee-Eight 107” V-twin levert tegelijkertijd bakken vol koppel. De Pan America houdt sinds de introductie in 2021 houdt deze machine vriend en vijand bezig. Een Harley-allroad blijft verbazen. Voor € 379,- per maand haal je deze unieke motorfiets in huis.

Meer info over prijzen, voorwaarden en beschikbare modellen vind je hier. De maandbedragen lopen snel op voor kilometervreters. Een Street Glide ST kost je op basis van drie jaar lease en 16.000 km per jaar al € 828,50 per maand.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws