Nieuws

Larsson nu ook in Nederland

Larsson Nederland biedt een one-stop-shop formule voor motordealers en werkplaatsen in Nederland en België. Naast meer dan 100.000 onderdelen en accessoires voor 27.000 motorfietsen, scooters en ATV’s heeft Larsson ook een uitgebreid assortiment werkplaatsbenodigdheden.

Het complete aanbod is te vinden in de online catalogus “Mike”.  Naast levering van een breed assortiment onderdelen, accessoires en werkplaatsapparatuur biedt Larsson ook technische ondersteuning. Via “Mike Technic” hebben werkplaatsen toegang tot technische en service handleidingen voor duizenden modellen.

Het uitgebreide productgamma met gerenommeerde merken in combinatie met klantgerichte service onderscheidt Larsson van de concurrent. Dit uit zich in snelle levertijden: tot 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Levering is al franco vanaf 100 euro. Alles onder een dak, hoge service, technische ondersteuning én tegen scherpe prijzen.

Larsson Nederland is gevestigd op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. De medewerkers van Larsson Nederland zijn geen onbekenden in de motorbranche en hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Met hun uitgebreide kennis en ervaring zijn zij de ideale gesprekspartner voor de motorvakhandel in Nederland en België. Larsson Nederland is een dochteronderneming van het Duitse Matthies, dat al meer dan 70 jaar in de Europese motormarkt distribueert. Onder de naam Larsson zijn zij ook actief in Spanje, Italie, Groot-Brittannië, Polen en Tsjechië.

Meer informatie: www.larsson.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.