Nieuws

Laatste keer: Motormarkt Hardenberg 25 maart

Na 45 jaar is het helaas over en sluiten voor de Hardenbergse Motormarkt. De organisatie ziet zich tot deze stap genoodzaakt door een gebrek aan vrijwilligers. Op 25 maart staat de laatste editie gepland.

“De Motormarkt Hardenberg is een paradijs voor de liefhebber”, staat op de eigen website te lezen en daarvan is geen woord gelogen. De entree is betaalbaar, de markt is met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte immens en het aanbod is al net zo immens en divers.

Leden van de Collendoornse motorclub De Gasschoeve organiseerden in 1978 de eerste beurs omdat ze vonden dat er destijds een gebrek aan betaalbare onderdelen voor klassiekers was. De beurs was direct vanaf de start zo’n succes dat de motorclub later twee beurzen per jaar – een in het voorjaar en een in het najaar – organiseerde.

Door corona en de Mkz-crisis werden de laatste jaren sommige edities noodgedwongen afgeblazen. Toch is het vooral de vergijzing onder de leden van motorclub De Gasschoeve die het organiseren bemoeilijkt. Wie nog een keer wil genieten van Hardenberg is 25 maart welkom op de vertrouwde locatie: Manege Hoogenweg in Hoogenweg.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

Eerste test: Kawasaki Z500 SE

20 april, 2024

Voor Kawasaki staat 2024 in het teken van een halveliter-offensief. Liefst drie nieuwe modellen zien het daglicht. ...
Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...

Overig nieuws