Nieuws

LAATSTE KANS!

WIN EEN REIS NAAR DE LAS VEGAS SUPERCROSS

De stickeractie van oliefabrikant Bel-Ray is bijzonder goed aangeslagen. Veel mensen plakten inmiddels de Bel-Ray-sticker op hun motor of auto en maakten daarvan een leuke foto. Logisch, want er is natuurlijk ook een geweldige prijs mee te winnen: wie wil er op 2 mei 2015 immers niet met twee personen naar het Sam Boyd Stadium in Las Vegas voor de finale van het AMA Supercross-seizoen 2015!

Heb je nog niet meegedaan? Dan heb je nu nog ruim twee weken de kans om mee te dingen naar deze unieke hoofdprijs. Plak dus snel een Bel-Ray-sticker of het Bel-Ray-logo – te downloaden vanaf de actie-website – en maak er een foto van die je upload naar www.belrayactie.com.

‘Doe mee met Bel-Ray en smeer hem straks naar Las Vegas’, dat is het motto van deze ludieke Bel-Ray-actie. Plak de sticker of het logo op een leuke plaats, waarbij alles kan en alles mag. Hoe origineler hoe beter, want de foto (of het filmpje) moet je uploaden naar www.belrayactie.com en degene die de leukste inzending heeft, wint dus een reis voor twee personen naar de Las Vegas Supercross op 2 mei, de seizoensafsluiter van het AMA Supercross-seizoen 2015. Je mag net zo vaak meedoen als je wilt en je kunt je creativiteit de vrije loop wilt laten.

De winnaar van deze Bel-Ray-stickeractie gaat het allemaal meemaken in Las Vegas, de extravagante gokstad in de woestijn van Nevada, Amerika. Je kunt er je ogen uitkijken in de enorme casino’s, de ongelooflijke hotels en natuurlijk op ‘the strip’ met zijn felle neonverlichting. Maar dat zal de ware crossliefhebber op 2 mei 2015 gestolen kunnen worden, want dan telt alleen de finalewestrijd van de AMA Supercross, verreden in het Sam Boyd Stadium. Dan zie je dus de beste supercrossers ter wereld met eigen ogen in actie. Mannen als Ken Roczen, Ryan Dungey, Chat Reed, Trey Canard, Eli Tomac, Cole Seely, Blake Baggett, Andrew Short, Broc Tickle en Jason Anderson zorgen er in mix van vette show en keiharde strijd voor dat de vele tienduizenden crossfans op de banken staan in deze finale.

Wacht dus niet langer: plak de Bel-Ray-sticker, maak een originele foto, upload deze op de actiesite www.belrayactie.com en wie weet zit jij straks in Las Vegas eersterang!

Inzenden kan nog tot en met 28 februari 2015!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.