Nieuws

Laatste kaarten Touratech Active Adventure

Van 12 tot en met 14 september is Niederschach het droomdomein voor allroaders. Wacht niet te lang met een kaartje kopen want een groot deel van de maximaal 400 kaarten is al weg.

De zesde editie van het Touratech Active Adventure belooft meer van hetzelfde en dat is een zegen. Touratech schotelt de deelnemers allerlei soorten ondergronden voor op liefst veertien verschillende locaties rondom het hoofdkwartier. Grindwegen, steile klimmen en afdalingen en boswegen; alles komt voorbij. Alle ondergronden moeten allroad-liefhebbers als muziek in de oren klinken.

Klinkt het je niet als muziek in de oren, weet dan dat Touratech veel waarde hecht aan veiligheid. Het heeft specialisten ingehuurd om alles in goede banen te leiden. Toch is enige offroad-ervaring absoluut noodzakelijk stelt de organisatie. Hetzelfde geldt voor een dikke allroad. Onder de 600cc kom je er niet in.

Kaarten kosten € 299,- en dat bedrag is inclusief de camping. Ter plekke kun je testritten maken met allerlei allroads. In de avonduren branden de kampvuren en zorgen foodtrucks en Duitse bierpompen voor eten en drinken.

Kijk hier voor meer informatie en om jezelf op kaarten te trakteren.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws