Nieuws

Laat het vooral stormen en regenen

Regenpakken houden de regen – zoals het hoort – meestal tegen, maar laten je zweten als een otter. Touratechs Storm ademende regenpak doet dat compleet anders.

In ronkende woorden laat Touratech weten dat het bescherming tegen regen naar een nieuw niveau tilt. De meeste regenpakken hebben inderdaad geen enkel ademend vermogen en het Storm regenpak heeft dat door het Hydratex membraan wel.

Ook bezitters van drielaags textielpakken kunnen baat hebben bij dit regenpak. Ze blijven weliswaar droog door hun tweede waterdichte laag, maar de buitenlaag absorbeert wel bakken regenwater. Water dat altijd net iets te langzaam lijkt op te drogen en het pak loodzwaar maakt. De Storm houdt de regen waar het hoort: buiten.

De Storm is geen eendelige overall, maar bestaat uit een losse jas en broek. Dat maakt het aantrekken ietsje makkelijker. Dankzij de grote instap trek je de broek ook aan met de motorlaarzen nog aan. Met een combinatie van klittenband, aansnoerkoordjes en elastiek sluit het pak mooi aan en flappert niet. Het pak heeft twee binnenzakken.

De Storm is er in zes maten tussen S tot 3XL. Jack (€ 106,-) en broek (€ 70,-) kunnen apart gekocht worden. Net als bij een T-Ford heb je de keuze uit zwart, zwart en zwart. Al voegt Touratech wel een tikkie neongeel toe. Kijk hier voor de webshop van Touratech.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

BMW wint aanbesteding politie

BMW wint aanbesteding politie

19 juni, 2024

BMW Motorrad heeft opnieuw de aanbesteding van de politie gewonnen, waardoor het naar verwachting de komende 7 jaar ...

Overig nieuws