Nieuws

KTM zet RC16 te koop voor € 250.000,-

Dat motoren aan het eind van het seizoen van eigenaar wisselen is niet heel vreemd. Soms kom je echter wat pareltjes tegen die met recht als een unieke kans gelden. Zo ook de advertentie van KTM die na twee jaar afscheid neemt van twee KTM RC16 racemotoren. Kosten: € 250.000,- per stuk.

De koper krijgt, naast de motor, ook een set racekleding en helm van Pol Espargaro. Daarnaast mag hij of zij een weekend lang meedraaien met het Red Bull KTM Factory Team. compleet met paddock tour, pitbox tour, een meet en greet met Pol en Johans Zarco, een set Red Bull KTM-kleding en een Red Bull Energy Station all weekend access voor een GP naar keuze.

Overigens moet je er als koper natuurlijk wel rekening mee houden dat een RC16 niet streetlegal is. Maar dat is uiteraard de bedoeling. Deze machines zijn de afgelopen twee jaar doorontwikkeld tot echte racemotoren met als finale een podiumplek in Valencia.

Interesse? Stuur dan een mail naar rc16@ktm.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.