Nieuws

KTM RCcup rijders zijn Ready to Race

KTM RCcup rijders zijn Ready to Race

Het ultieme raceavontuur kan beginnen, alle KTM RC390 racers zijn live op de motorbeurs overhandigd aan de coureurs. Het volledige deelnemersveld en de motoren zijn gepresenteerd door Arie Vos en Jurgen van den Goorbergh.

De line-up van de motoren nam de volledige breedte van de KTM stand in beslag. Arie Vos, 7-voudig Nederlands Kampioen en ambassadeur van de KTM RCcup: “Fantastisch dat we binnen een korte periode een veelbelovende wedstrijdklasse hebben kunnen neerzetten. We hebben gisteravond tijdens de Motorbeurs een enorm enthousiast deelnemersveld met veel talenten gepresenteerd. Daar ben ik trots op”. Volgens Arie Vos zijn dit soort initiatieven zeer belangrijk voor de toekomst van de nationale wegrace.

De KTM RCcup is op hoog niveau opgezet door o.a. de samenwerking met de KNMV, Motul, Damen Leathers, Metzler en Red Bull. Rijders krijgen een opleiding en worden tijdens het seizoen professioneel begeleid.

Het sterke en enthousiaste deelnemersveld van 23 rijders is Ready to Race! De jongste deelnemer is pas 12 jaar oud, maar ook 30+ rijders verschijnen aan de start. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email naar info@ktmcup.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws