Nieuws

KTM RC8 uitgereikt aan klanten op Jerez

Binnen 5 minuten waren ze uitverkocht, de 100 exclusieve KTM RC8 circuitfietsen die onlangs online werden aangeboden door de Oostenrijkse fabrikant. Vijfentwintig van die kopers kregen hun machine op het Spaanse Jerez uitgereikt onder toeziend oog van KTM’s MotoGP-testcoureurs Dani Pedrosa en Mika Kallio, die de kersverse eigenaren van dit op de KTM 890 Duke R gebaseerde racepaardje ook meenamen voor een paar rondjes circuit.

De 25 klanten werden op Jerez uiteraard flink in de watten gelegd. Zo konden ze een officiële test van het team volgen vanuit een VIP-box, maar de dag er na was natuurlijk de dag waar het allemaal om draaide. De overhandiging van hun eigen, super exclusieve RC8. Deze waren al netjes ingereden door mensen van KTM, waarop ze meteen het circuit van Jerez op konden. Niet na een uitgebreide technische briefing en rijdersbriefing door Dani Pedrosa en Mika Kallio natuurlijk. En voor wie daar behoefte had: beide heren hadden ook alle tijd voor 1-op-1-sessies op het circuit. Er zijn van die dagen….

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.