Nieuws

KTM: Orange Days

Koninklijk feestje: KTM Orange Days: 15 t/m 21 april 2013

KTM Nederland organiseert in de week van 15 tot en met 21 april 2013 haar jaarlijkse proefrittenfeest, wereldwijd bekend onder de titel “Orange Days”.

Met het zicht op de snel daaropvolgende Oranjefeesten gaan we van de Orange Days dit jaar een nòg groter feest maken!
Alle KTM-dealers staan dan klaar om onze Street-modellen mee te geven voor een uiterst verhelderende proefrit.

Aanmelden voor een proefrit tijdens de Orange Days gebeurt heel makkelijk online, zo weet je zeker dat de gewenste motor netjes voor je klaar staat. Link: www.ktm.com/testride

Online inschrijven voor de proefritten tijdens de Orange Days 2013 gaat makkelijk en snel. Er kan zelf gekozen worden voor een model en een KTM-dealer, gewoon een kwestie van aanklikken en invullen. Voor de gloednieuwe 1190 Adventure wordt aangeraden snel te zijn met reserveren van het gewenste tijdstip op de gewenste locatie. De enorm positieve ontvangst door de motorpers heeft er namelijk voor gezorgd dat deze nieuwste allroad met stip op nummer 1 op de wenslijst van veel avontuurlijk ingestelde motorrijders is gekomen.

Binnenkort wordt daarnaast de extreme 1190 Adventure R gepresenteerd, die zal voor het eerst “in het wild” te vinden zijn tijdens de Orange Days 2013. Ook de populaire 690 Duke en de nog ruigere 690 Duke R genereren veel interesse door motorrijders, die zich door de goede rijeigenschappen van deze betaalbare alleskunner kunnen laten overtuigen.

Natuurlijk kan er verder ruim geproefd worden van de al legendarische 990 SMT en de lichte Duke 200 en Duke 125, die met een enorme klap de nieuwe A1 en A2 rijbewijscategorieën overgenomen hebben.

De eerste Oranje feestweek duurt dus van 15 tot en met 21 april 2013 en is mee te vieren bij de KTM-dealers!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws