Nieuws

KTM INRUILACTIE OP NIEUWE KTM 1050 ADVENTURE

KTM INRUILACTIE OP NIEUWE KTM 1050 ADVENTURE

Met de TRADE-UP PROMOTIE geeft KTM een inruilbonus van € 1000, – aan klanten van alle merken die hun huidige motor inruilen voor een nieuwe KTM 1050 ADVENTURE (modeljaar 2015)

De nieuwe KTM 1050 ADVENTURE is de perfecte springplank naar de wereld van de KTM-reisenduro’s. Met onbegrensde mogelijkheden voor avontuur, beleving en ontdekking. De KTM 1050 ADVENTURE is licht, compact en zuinig, terwijl de hightech uitrusting, het rijcomfort en de praktische bagagemogelijkheden op vergelijkbaar hoog niveau liggen als bij zijn grotere ADVENTURE-broers. Met zijn ontspannen stuureigenschappen en lage zit nodigt deze machine meer dan ooit uit om alles uit je handen te laten vallen en op avontuur te gaan. Of het nu om een relaxte weekendrit langs de kust, je favoriete binnendoor route naar werk of om een verre reis gaat – volg je hart en trek eropuit.

De KTM Dealer schat de waarde van je huidige motor, telt daar 1000 euro bovenop en brengt dat bedrag in mindering op de nieuwprijs van de KTM 1050 ADVENTURE.

Meer informatie bij de KTM Dealer en op de KTM ADVENTURE microwebsite.

*De trade-up promotie loopt tot eind juni 2015

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.