Nieuws

KTM FAN-PAKKET 2018

MotoGP. Het summum van motorracerij op asfalt. De snelheid. Het geluid. De emotie. Racen met exotische, puur voor dit doel ontwikkelde motoren, met de meest geavanceerde techniek en de ultieme precisieonderdelen – de grootste uitdaging die KTM tot nu toe is aangegaan.

Met de RC16 bewijst de Oostenrijkse fabriek dat het gaat om meer dan alleen maar meedoen: de progressie die in dit eerste jaar met de V4-machine is geboekt, heeft KTM al tot een vaste kandidaat voor de top-10 gemaakt. De fabriek werkt keihard door aan de enorme uitdaging om ook hier de top te bereiken, in de kenmerkende en bewezen ‘Ready to Race’-stijl.

Dit is nog niet alles. KTM heeft zich serieus toegelegd op de Grand Prix-racerij en in 2017 werd het Oostenrijkse merk de enige fabrikant met officiële deelname in alledrie de GP-klassen. De overwinningen en wereldtitels in de Moto3 zijn nu aangevuld met een Moto2-project, waarbij na meerdere podiums dit jaar in de recente Australische GP op Phillip Island de eerste overwinning een feit was – en meteen een indrukwekkende 1-2 werd gescoord.

thumbnail 209907 MotoGP 2018 728x90

Met een KTM FAN-PAKKET kun je dit ultieme spektakel van snelheid, magistrale rijkunst en motorexotica nog intenser beleven, waarbij je laat zien dat je bloed oranje door je aderen stroomt en je je favoriete rijders in stijl kunt aanmoedigen. Het KTM Fan-pakket omvat behalve de tickets voor de race de volgende exclusieve voordelen:
Toegang tot de KTM Fan Tribune
KTM T-Shirt
KTM Cap
KTM keycord
KTM oordopjes
Het KTM Fan-pakket is te bestellen via de KTM dealer voor de MotoGP races in Italië, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws